0727 833 316 | contact@silkloveandlace.com

Termene și condiții

Introducere

Termenii “www.silkloveandlace.com”, “magazinul virtual”, “site-ul”, “noi”, “firma” fac referire în cele ce urmează la firma HH TEXTILE MANUFACTURING GARMENTS SRL și serviciile sale oferite prin magazinul virtual www.silkloveandlace.com.

Termenul de “utilizator” face referire la toate persoanele fizice sau juridice care accesează magazinul virtual www.silkloveandlace.com.

Firma HH TEXTILE MANUFACTURING GARMENTS SRL, care deține și gestionează magazinul virtual www.silkloveandlace.com, are sediul în București, str. Izvorul Crișului nr. 12, bl. D4, sc. C, ap. 29 și este înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J 40/ 6511/ 2016, CUI 36039320. Date de contact: tel. 0727 833 316 sau folosind formularul de contact din pagina web.

Contractul de utilizare a magazinului virtual www.silkloveandlace.com

Utilizarea magazinului virtual www.silkloveandlace.com implică automat din partea oricărui utilizator a acceptării termenilor și condițiilor din prezentul document, document ce poate fi revizuit oricând prin actualizarea acestei pagini, de aceea, vă recomandăm să vizitați periodic această pagină. Acest document vă obligă legal.
Menționăm că activitatea de comerț electronic prestată prin intermediul magazinului virtual www.silkloveandlace.com respectă în totalitate legislația română în vigoare.

Înregistrarea utilizatorilor, securitatea datelor

Folosirea unora dintre serviciile oferite de magazinul virtual www.silkloveandlace.com implică din partea utilizatorilor:
– furnizarea de date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt cerute în formularul de înregistrare al magazinului virtual.
– actualizarea acestor date de înregistrare de câte ori este cazul, pentru a fi adevărate, exacte și complete.

Furnizarea de date inexacte sau false implică suspendarea contului și a posibilității creării altui cont în magazinul virtual www.silkloveandlace.com.

În momentul înregistrării în magazinul virtual, vi se cer anumite informații personale, inclusiv o adresă de e-mail validă. Adresa de e-mail este necesară pentru autentificarea contului de utilizator, la aceasta adresă utilizatorul va fi solicitat să activeze calitatea de membru în magazinul virtual.

www.silkloveandlace.com nu va divulga terților datele personale ale utilizatorilor înscriși în magazinul virtual, fără acordul utilizatorului (nume și prenume, telefon, adresă de e-mail, adresă poștală), cu excepția cazurilor prevăzute de lege. www.silkloveandlace.com își rezervă dreptul de a furniza anumite servicii către un terț, bazându-se pe datele menționate în formularul de înscriere a utilizatorului în magazinul virtual (ex. date statistice).

Utilizatorul se face răspunzător de nerespectarea confidențialității asupra informațiilor de înscriere în magazinul virtual (în special numele de utilizator și parola) și, de asemenea, pentru utilizarea înregistrării personale, indiferent dacă utilizarea se face cu sau fără voia utilizatorului.

Utilizatorul este de acord să sesizeze orice utilizare neautorizată a contului personal în magazinul virtual www.silkloveandlace.com. De asemenea, utilizatorul este de acord să folosească butonul de ieșire din cont (Log out) de oricâte ori dorește să părăsească secțiunea personală din magazinul virtual.

Pentru pagubele morale sau materiale provocate de nerespectarea prevederilor anterioare, www.silkloveandlace.com nu se face responsabil.

www.silkloveandlace.com va bloca, dacă va crede de cuviință, utilizarea serviciilor magazinului virtual pentru anumiți utilizatori care nu respectă prevederile acestui act.

www.silkloveandlace.com nu se face răspunzător în fața utilizatorului sau a unei terțe părți în orice mod, pentru blocarea și/ sau ștergerea contului de acces în magazinul virtual.

Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ și comercial care vă vor fi trimise în momentul în care decideți să vă înregistrați ca utilizator.

Obligațiile utilizatorului

Utilizând magazinul virtual www.silkloveandlace.com, sunteți obligați să respectați următoarele puncte, fiind direct responsabili de acțiunile realizate în cadrul magazinului virtual și urmările acestora:
– să nu folosiți informațiile din acest magazin virtual în scop comercial, ci doar personal
– să nu folosiți programe cu intenția de a distruge sisteme informatice sau informații
– să nu folosiți materialele de pe acest site, fără acordul scris al proprietarului

Disclaimer

Imaginile produselor din magazin sunt cu titlu de prezentare și nu reprezintă o obligație contractuală din partea noastră.

Toate hainele și accesoriile prezente în acest magazin virtual sunt fotografiate individual, cu toate particularitățile lor. Cu toate acestea, nu putem garanta o acuratețe de 100% pentru culorile din fotografiile de pe site. Diferențele, deși minime, pot apărea din cauza setărilor particulare ale fiecărui monitor pe care le vizualizați.

Drepturile asupra produselor și materialelor înscrise în magazinul virtual

Vizualizarea și utilizarea datelor înscrise în magazinul virtual sunt permise doar pentru uzul personal al utilizatorului. Distribuirea sau compilarea și recompilarea sub orice formă sau folosirea acestor materiale în scopuri publicitare sau comerciale este strict interzisă, aceasta intrând sub incidența legii drepturilor de autor.

Conținutul magazinului virtual, incluzând texte, grafică, imagini, soft și al celorlalte materiale incluse aici sunt protejate de legea dreptului de autor și este proprietatea www.silkloveandlace.com. Niciun material/ produs de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea anterioara a firmei HH TEXTILE MANUFACTURING GARMENTS SRL.

Accesul în contul de administrare sau pe contul de pe serverul unde este găzduit acest magazin virtual, de către orice utilizator neautorizat, este strict interzis, aceasta constituind infracțiune și se pedepsește conform legislației române în vigoare.

Toate numele, mărcile, logourile și designul sunt proprietatea HH TEXTILE MANUFACTURING GARMENTS SRL sau a partenerilor săi.

Promoții și concursuri

Regulamentele promoțiilor și concursurilor pe care le organizăm sunt stabilite de către societatea noastră, HH TEXTILE MANUFACTURING GARMENTS SRL. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu.

Participarea la aceste concursuri este voluntară și utilizatorii pot opta dacă doresc sau nu să participe. Informațiile solicitate pot include date de contact (nume, adresă, număr de telefon). Aceste date vor fi utilizate pentru înștiințarea participanților referitor la concurs. Noi utilizăm serviciile unor terți pentru a alege câștigătorii concursurilor.

De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil.

Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără vreo notificare prealabilă.

Garanție

Toate produsele comercializate prin www.silkloveandlace.com beneficiază de garanție.

Termenul de garanție de 30 de zile decurge de la data emiterii facturii sau a bonului de casă. Cumpărătorului i se garantează că, în cazul deteriorării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau va fi înlocuit cu un articol identic. Condițiile complete de acordare a garanției se găsesc în talonul de autenticitate/ garanție ce însoțește fiecare produs.

Garanția se acordă conform prevederilor Legii 449/ 2003, precum și a celorlalte acte normative incidente în materie: HG 457/ 2003 – republicată, HG 982/ 2007.

Condiții de returnare

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumit atunci când cumpărați din magazinul nostru virtual. Dacă nu sunteți încântat de produsele cumpărate, le puteți returna și noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră. Conform legislației românești, în Art. 4,b Cap. 1, Ordonanța nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță se prevede: “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.”

Clienții www.silkloveandlace.com pot returna produsele cumpărate doar dacă sunt nepurtate, în ambalajul original, cu etichetele atașate, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. www.silkloveandlace.com va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată, cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Produsele confecționate după specificațiile prezentate de consumator și/ sau personalizate în mod clar nu pot fi returnate.
Conform OUG 130/ 2000, art. 10, lit. c) – “Consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”
Conform OUG 34/ 2014, art. 16, lit c) – “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9 – 15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele: […] c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar […].”

Legături către alți furnizori de informații sau servicii

Site-ul www.silkloveandlace.com poate furniza sau terțe părți pot furniza legături (link-uri) către alte site-uri sau alte resurse. Deoarece www.silkloveandlace.com nu are niciun control asupra acestor site-uri sau resurse, luați cunoștință și sunteți de acord că www.silkloveandlace.com nu este responsabil de disponibilitatea acestora și nu garantează pentru niciun conținut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoașteți și sunteți de acord că www.silkloveandlace.com nu va fi responsabil sau pasibil de a plăti despăgubiri, direct sau indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de sau în legătura cu folosirea sau încrederea în informațiile furnizate de un asemenea conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Limitarea responsabilității

www.silkloveandlace.com nu va putea fi făcut responsabil de niciun fel de pagube directe, indirecte, speciale, punitive, exemplare sau de consecință de orice fel care derivă din accesarea sau utilizarea website-ului sau a oricăror informații din conținutul acestuia, inclusiv pierderea profitului sau altele similare, cu bună știință sau nu, din cauza încălcării contractului, vătămare (inclusiv din neglijență), responsabilitate asupra produsului respectiv, chiar dacă posibilitatea survenirii unor asemenea daune a fost anunțată dinainte. Acestea ar putea fi cauzate de următoarele (dar nu numai):
– imposibilitatea accesării serviciilor magazinului virtual
– acțiuni sau declarații ale oricăror terțe părți despre magazinul virtual
– acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului

Serviciile magazinului virtual sunt oferite “așa cum sunt” sau “așa cum sunt disponibile” și accesarea acestora se face pe proprie răspundere.

www.silkloveandlace.com nu oferă nicio garanție că:
– serviciile vor fi neîntrerupte, sigure sau fără erori (exceptând aici securizarea tranzacției online, care este sigură)
– serviciile vor îndeplini total cerințele utilizatorului
– eventualele erori de programare vor fi remediate

Informațiile, produsele și serviciile publicate pe site pot conține inadvertențe sau greșeli de tipar. Aceste informații sunt schimbate periodic. HH TEXTILE MANUFACTURING GARMENTS SRL poate aduce îmbunătățiri și/ sau poate modifica site-ul în orice moment.

Specificații finale

Prevederile conținute în prezentul document reprezintă un acord încheiat între utilizator și www.silkloveandlace.com. Dacă vreuna dintre prevederi este invalidă din punct de vedere legal, aceasta invaliditate nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi.

Aceste condiții prezente în document pot fi modificate de HH TEXTILE MANUFACTURING GARMENTS SRL, proprietara www.silkloveandlace.com, oricând consideră necesar, fără a fi obligată să anunțe utilizatorii prin vreun mijloc. Dacă este necesar să utilizăm informații personale în alt mod decât cele specificate mai sus, utilizatorii vor fi înștiințați prin publicarea pe site timp de 30 de zile.

Regulamentul și relațiile dintre utilizatori și www.silkloveandlace.com vor fi guvernate de legile în vigoare în România.

Dacă aveți nelămuriri referitoare la cele de mai sus, ne puteți contacta prin e-mail la contact@silkloveandlace.com.