0727 833 316 | contact@silkloveandlace.com

Povestea noastră

Silk Love & Lace este un brand românesc care a luat naștere în anul 2016.

Fondatorul brandului, Irina Popescu, a cumulat experiența de design dobândită de-a lungul celor 3 ani în cadrul Atelier L’ii Lou – un atelier de creație specializat în rochii de seară și rochii de mireasă – cu experiența dobândită ca Managing Partner și Development Manager al unei fabrici de confecții specializate în manufactura articolelor de îmbrăcăminte de dama pentru importante branduri europene.

Astfel, îmbinând atenția lucrului cu materiale fine, experiența produselor made-to-measure și rigoarea manufacturii la standarde înalte, dezvoltarea unui brand care să cuprindă în ADN-ul său toate aceste elemente esențiale unei colecții a fost pasul natural în dezvoltarea personală și profesională.

Silk Love & Lace este un brand cu esențe romantice, dar adaptat cotidianului modern, cu linii simple, delicate, cu piese ce pot tranziționa de la zi la seară cu minim efort, cu croiuri perfecte și atenție pentru detalii.

Fiecare colecție împrumută elemente din croitoria masculină – sacouri perfect cambrate, revere rigide, linii drepte – ce fuzionează cu elemente din estetica feminină – materiale fine precum dantela și mătasea, corsete perfect sculptate pe bust și linii ce evidențiază armonios corpul feminin.

Fiecare piesă este atent manufacturată în atelierul propriu sau în fabrica proprie, cu experiența, îndemânarea și profesionalismul unei echipe complexe formată din constructori de tipare, modelieri, manageri de producție, confecționeri, călcători și manageri de calitate, ce lucrează împreună pentru obținerea unui rezultat final desăvârșit.

Întrebări

Dacă aveți întrebări legate de achiziționarea produselor sau dacă doriți să aflați mai multe informații despre produsele noastre, nu ezitați să ne contactați – ne puteți suna la 0727 833 316, ne puteți scrie pe adresa contact@silkloveandlace.com sau completând formularul din pagina de contact.

CONTACTEAZĂ-NE