0727 833 316 | contact@silkloveandlace.com

Povestea Noastra

Silk Love & Lace este un brand romanesc care a luat nastere in anul 2016.

Fondatorul brandului, Irina Popescu, a cumulat experienta de design dobandita de-a lungul celor 3 ani in cadrul Atelier L’ii Lou – un atelier de creatie specializat in rochii de seara si rochii de mireasa – cu experienta dobandita ca Managing Partner si Development Manager al unei fabrici de confectii specializata in manufactura articolelor de imbracaminte de dama pentru importante branduri europene.

Astfel, imbinand atentia lucrului cu materiale fine, experienta produselor made-to-measure si rigoarea manufacturii la standarde inalte, dezvoltarea unui brand care sa cuprinda  in ADN-ul sau toate aceste elemente esentiale unei colectii a fost pasul natural in dezvoltarea personala si profesionala.

Silk Love & Lace este un brand cu esente romantice, dar adaptat cotidianului modern, cu linii simple, delicate, cu piese ce pot tranzitiona de la zi la seara cu minim efort, cu croiuri perfecte si atentie pentru detalii.

Fiecare colectie imprumuta elemente din croitoria  masculina – sacouri perfect cambrate, revere rigide, linii drepte – ce fuzioneaza cu elemente din estetica feminina – materiale fine precum dantela si matasea, corsete perfect sculptate pe bust si linii ce evidentiaza armonios corpul feminin.

Fiecare piesa este atent manufacturata in atelierul propriu sau in fabrica proprie, cu experienta, indemanarea si profesionalismul unei echipe complexe formata din constructori de tipare, modelieri, manageri de productie, confectioneri, calcatori si manageri de calitate, ce lucreaza impreuna pentru obtinerea unui rezultat final desavarsit.

Intrebari

Daca aveti intrebari legate de achizitionarea produselor sau daca doriti sa aflati mai multe informatii despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati – ne puteti suna la 0727 833 316, ne puteti scrie pe adresa contact@silkloveandlace.com sau completand formularul din pagina de contact.

CONTACTEAZA-NE